Skuggor!

Ni som läst onsdagsuppdateringen har antagligen inte missat att det kommit skuggor, vilket betyder att människor och djur i spelet kommer ha en skugga. Själv trodde jag att det bara skulle dyka upp en skugga bredvid hästen, men hela grafiken såg annorlunda ut. Var lite skeptiskt först, men jag tror jag gillar det - det kommer bara ta ett tag att vänja sig! 
 
 
Kommer ni att använda skuggorna eller tänker ni ha dem avstängda? Själv kommer jag absolut ha på dem, tycker det ser bättre ut här på bilderna när jag jämför dem. 
 


Jag kommer ha de på, det är ju så galet snyggt! Det ser jättebra ut, funkar jättebra, enda jag kan klaga på är att skuggan lägger sig på marken också, även om man står på t.ex. en bro och skuggan redan landar på den, men det löser sig väl ifall de lägger till skuggor på allt ^^
Men en sak jag suttit och funderat på är: Har dinosaurien i Dinodalen skugga? De sa att allt som skulle ha haft ett skelett i verkligheten ska ha skugga, och det är ju ett skelett, men det är också ett "föremål"? Har inte hunnit dit och kolla än tyvärr!

2016-11-18 // 11:53:28

På, såklart!

2016-11-22 // 14:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Chrome Pointer