Zelda's tankar - │Frisiska Sporthästar│

I denna "Serie", kallad Zelda's tankar hade jag tänkt recensera olika saker, kanske en plats eller funktion? en hästras? eller ett nytt område? Och jag skulle vara väldigt tacksam ifall ni ville komma med idéer om vad ni vill att jag ska skriva om, så kommentera! (Och kom ihåg att detta är mina åsikter, alla får såklart tycka som dem vill!) 

Vi inleder denna nya kategori med att prata om de nya, Frisiska Sporthästarna som kom i den senaste onsdagsuppdateringen. De finns i New hillcrest stallet, kostar 890 sc, har samma modell som den uppdaterade frieser'n och finns i tre olika färger.
 
 
Vi börjar med den mörkaste, grå hästen. Den här gillar jag faktiskt minst av dessa tre, tycker att färgen och detaljerna är väldigt fina men man och svans gillar jag inte - de hade varit finare enfärgade, istället för det lilla "orangea?" i topparna. Annars är det en söt häst, hade kunnat köpa den om jag inte redan hade en frieser som är ganska lik.
Betyg: 3/5

 
Näst på tur är denna vit/gråa - och denna tycker jag är väldigt söt! Fin färg och passande man/svans! Har inte så mycket att säga, hade nog tyckt den var liiiite finare om den hade lite ljusare päls. Denna kommer tyvärr inte få flytta in hos mig, då jag, återigen redan har en vit häst - och vill inte ha för många i samma färg.
Betyg: 3,5/5

 
Dags för min favorit! Föll direkt för denna första gången jag såg den, älskar färgen och tycker man/svans är okej - hade nog varit finare i vitt, men nuvarande färg är ändå charmig. Strumporna är supersöta! Kanske får denna flytta in hos mig i framtiden, vem vet? ;)
Betyg: 4,5/5
 
Vad tycker ni om hästarna? Har ni köpt eller vill ni köpa någon? ❤️
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Chrome Pointer