Halloween!

Halloween'en är tillbaka på Jorvik, äntligen! Halloween och jul är mina favorithögtider så jag tycker det är väldigt roligt! 
 
Precis som tidigare år är de gulliga spökerna, äppelbitartävlingarna (Man kan dock vinna en helt ny jätte snyggoutfit), halloween-sminket och halloween-butikerna tillbaka. Även två uppdrag som jag tror är nya, är inte helt säker då jag inte var aktiv under förra halloween. 
 
 
 
Nu ska jag ut och leta reda på spökerna, vill verkligen ha den där outfiten! Ha det så bra sålänge,akta er för spöken haha :D

Hästön

Sådärja, nu är det ordning och reda i stallet! Skickat några hästar till hästön och förlängt stallhjälpen. Brukar ni skicka hästar till hästön? Själv gör jag inte det, har inte så många hästar så de får plats i stallet. Men idag fick 3 styck av dem faktiskt semester. 
Nu är det bara min levlingshäst, en fulllävlad och min islänning kvar hemma i stallet!
 
 
 

GALLERI

Här är mitt redigerings galleri! Här hittar du alla redigeringar och bilder utav mig. Kom ihåg att detta är mina bilder, och skulle du vilja låna dem så är det bara att fråga! Detta inlägg kommer att uppdateras allt eftersom och finns i min meny!
 
Klicka på bilderna för att förstora.
 
 
2016

 

Chrome Pointer