Skuggor!

Ni som läst onsdagsuppdateringen har antagligen inte missat att det kommit skuggor, vilket betyder att människor och djur i spelet kommer ha en skugga. Själv trodde jag att det bara skulle dyka upp en skugga bredvid hästen, men hela grafiken såg annorlunda ut. Var lite skeptiskt först, men jag tror jag gillar det - det kommer bara ta ett tag att vänja sig! 
 
 
Kommer ni att använda skuggorna eller tänker ni ha dem avstängda? Själv kommer jag absolut ha på dem, tycker det ser bättre ut här på bilderna när jag jämför dem. 
 

Zelda i tidningen?

Tidigare detta år, runt Juni närmare bestämt fick jag en kommentar på bloggen av en person som jobbar på tidningen Min häst, de tyckte om mig blogg ( är väldigt smickrad över det, då var min blogg nästan nystartad och det fanns inte många inlägg ) och de ville att jag skullle skriva om spelet, svara på några frågor och skicka några bilder. Jätte roligt att jag fick denna chansen! så såklart tog jag den.
 
Fick tidningen för några dagar sedan, men den släpps i butiker 31 Januari!
 
 
 
 
Haley Rainstorm (som ni säkert känner till) fick också skriva om spelet. Hennes underbara blogg hittar ni här!

Dålig uppdatering

Hallå! Någon kvar här? 
 
Jag är jätte ledsen för den dåliga uppdateringen, har inte haft spellust alls och igår dog min morfar så jag har väl varit lite ledsen, han har varit sjuk i några månader och har inte kunnat tänka på annat ❤️ 
 
Hoppas att uppdateringen blir bättre och att ni fortfarande vill läsa, ska försöka fixa en vinter design också ❄️
 
 

Chrome Pointer